Ofte stillede spørgsmål

Dækker mit forsikringsselskab osteopati?

Dækker mit forsikringsselskab osteopati?

Der er flere forsikringsselskaber, der dækker behandlingen ved en osteopat. Det kan være igennem arbejdet eller ens egen sundhedsforsikring. Vi anbefaler, at du kontakter dit forsikringsselskab, inden behandlingen påbegyndes, så du er sikker på, at der er bevilling til osteopati. Via Danske Osteopaters hjemmeside kan du få et overblik over, hvilke forsikringsselskaber der dækker osteopati.

Der kan undtagelsesvis være nogle forsikringsselskaber, der gerne vil have en henvisning fra din læge, inden der bevilges behandling til osteopati.

Skal jeg til lægen, inden jeg tager til en osteopat?

Nej, det er ikke nødvendigt at opsøge en læge, inden du tager til osteopati. Vi er som osteopater uddannet til at diagnosticere indenfor problemer i bevægeapparatet, men også til at opfange mere alvorlige tilstande og derefter sende patienten videre til lægen.

Vi har et godt samarbejde med lægerne og vil hjælpe dig videre til lægen, hvis dit problem ikke kan løses med vores kompetencer.

Kan i hjælpe mig når…?

Vi har ofte patienter, der er i tvivl om vi kan hjælpe dem. I langt de fleste tilfælde kan vi fjerne eller lindre symptomerne. Kontakt os, hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig.

Hvor mange behandlinger skal jeg have?

Vi har en grundregel om, at du skal kunne mærke en forskel efter 1-4 gange. Hvis du ikke reagerer positivt på behandlingen, er det vores opgave at hjælpe dig videre i systemet, så du finder den rette hjælp.

Er der tilskud til osteopati?

Sygesikring Danmark giver tilskud til osteopati. Den offentlige sygesikring giver ikke tilskud til osteopati. https://www.sygeforsikring.dk/GruppeS/tilskud/osteopati

Skriv til os her

Har du spørgsmål skal du blot udfylde kontaktformularen så vender vi retur hurtigst muligt

osteopati på voksen mands ryg

Priser

Ved første behandling skal du forvente at sætte en time af, efterfølgende behandlinger tager ca. 45 minutter.

Hvad koster det?

  • Første behandling
    800,-
  • Efterfølgende behandling
    650,-